Kultura

od 17. do 22. kolovoza

Izvrsna prilika za mlade likovne umjetnike iz Benkovca: Besplatni petodnevni kamp na Ižu

Izvrsna prilika za mlade likovne umjetnike iz Benkovca: Besplatni petodnevni kamp na Ižu

Kamp ilustracija je petodnevni program za mlade koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, koji će se održati od 17. do 22. kolovoza 2020. godine na otoku Ižu, u kampu hotela Korinjak. Program je prikladan za početnike kao i za napredne.

Tijekom radionica sudionici će imati priliku otkriti različite tehnike ilustracije i predstaviti priču kroz slike pod vodstvom ilustratorice Hane Tintor i ilustratorom i dizajnerom Filipom Peraićem.

Sudjelovanje na kampu je besplatno, a za sudionike i volontere su besplatno osigurani obroci, šator, materijal za crtanje i troškovi javnog prijevoza. Broj mjesta je ograničen.

Za sudjelovanje na kampu je potrebno ispuniti prijavnicu. Više informacija o programu, kao i načinu prijave, možete saznati na LINKU

Gdje?
Hotel Korinjak
Veli Iž

Kada?
Od 17. do 22. kolovoza 2020. godine.

Za koga?
Mladi s područja grada Benkovca od 17 do 29 godina mladosti.

Organizacija kampa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

 

 


Reci što misliš!