Kultura

do 31. Srpnja

Uključite se u foto natječaj "Prirodna baština kraljevskog grada"

Uključite se u foto natječaj
Marko Dimić/PIXSELL

Uključite se u foto natječaj projekta AMOR i podijelite s drugima ljepotu prepoznatu u prirodnoj baštini grada Nina.

U sklopu projekta AMOR – Aktivni Mladi za Održivi Razvoj, udruga „Eko-Zadar“ i partneri na projektu javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije „Natura Jadera“ i OŠ „Petar Zoranić“ Nin pozivaju vas da se uključite u foto natječaj „Prirodna baština kraljevskog grada“ koji će trajati do 31. srpnja 2020. godine.

Cilj natječaja je proširiti glas o prirodnoj jedinstvenosti okolice grada Nina koja je dio ekološke mreže NATURA 2000. „Biti dio te mreže znači štititi ugrožene biljne i životinjske vrste i njihova staništa, a štiti prirodu i okoliš je zalog za budućnost svih nas“, ističu iz udruge „Eko-Zadar“ te pozivaju sve dobne skupine da provedu slobodno vrijeme u prirodi ninskog područja i pokušaju zabilježiti njima lijep trenutak ili prizor koji prikazuje biljni i/ili životinjski svijet ninskog područja i/ili suživot čovjeka i prirode na ninskom području.

3 fotografije s najviše bodova će dobiti poklon pakete koje sponzorira Turistička zajednica Nin. Prihvatljivi sudionici su svi oni koji imaju razvijene fotografske vještine, kao i oni koji su ih tek počeli razvijati. 

Svatko može poslati maksimalno 3 fotografije. Fotografije moraju biti originalne, a osoba koja ih prijavljuje na natječaj mora za to imati dopuštenje autora/ice fotografije.

Fotografije se u JPEG formatu šalju na e-mail adresu desk@ekozadar.hr uz navedeno ime i prezime te kontakt osobe.

Više o natječaju na Facebook stranici projekta AMOR – Aktivni Mladi za Održivi Razvoj ili na web stranici udruge „Eko-Zadar“.


Reci što misliš!