Kultura

#kino

Zagreb Film Festival putuje u Zadar!

Zagreb Film Festival putuje u Zadar!
Aleksandar Bonačić

Prošle godine Zagreb Film Festival je svoj 16. rođendan obilježio simbolički, posjetivši čak 16 gradova diljem Hrvatske. No, kako to obično biva u burnom razdoblju tinejdžerstva, svaka godina nosi nove preobražaje, pa tako i ova.

U iščekivanju punoljetnosti, naš je festival požurio srušiti nove rekorde, stoga rekordnih 11 dana trajanja programa svakako zaslužuje i sukladno proširenje publike koja u njemu može uživati. I zato ove godine Zagreb Film Festival posjećuje čak 21 kino u 20 gradova diljem obale i kopna.

ZFF-ov putujući program uključuje tako odabrane naslove glavnog i popratnog programa 17. ZFF-a, ali i vedre filmske trenutke i pozitivnu festivalsku atmosferu.

Izbor filmova i raspored projekcija možete vidjeti na Kino Zona - Zadar.

Paralelno sa zagrebačkom publikom, dva dugometražna filma iz Glavnog programa (Alice i gradonačelnik, Naše majke) i jedan naslov iz programa Ponovno s nama (Mlijeko) gledat će se diljem Hrvatske, Bjelovaru, Bolu, Dubrovniku, Hvaru, Imotskom, Ivancu, Koprivnici, Omišu, Podgori, Prelogu, Rijeci, Rovinju, Samoboru, Slatini, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Velikoj Gorici, Zadru, Zagrebu, Sv. Ivanu Zelini i SOS dječjim selima Lekeniku i Ladimirevcima! 


Reci što misliš!