Kultura

subota, 26. listopada

Besplatna radionica „Engleski jezik kroz pokret i ples“

Besplatna radionica „Engleski jezik kroz pokret i ples“

U sklopu projekta „Ples za sve“ glavnih pokrovitelja grada Zadra, Zadarske županije i MO Jazine II Plesna udruga Nimeta zajedno s Centrom za poduku Tempero kao suradnikom poziva Vas na besplatnu radionicu „Engleski jezik kroz pokret i ples“ po Metodi potpunog tjelesnog odgovora (Total physical response, TPR) namijenjenu predškolcima i prvašićima.

Metoda TPR je zanimljiva, neobična i vrlo učinkovita, uči se mimikom, gestom, pokretom, igrom i pjesmom, a značajno koristi djeci sa sindromima disleksije, disgrafije, ADHD- a, …

Primjenom TPR istovremeno se kod djece razvijaju motoričke i verbalne sposobnosti, a multisenzorička aktivacija mozga povećava sposobnost pamćenja i koncentracije te duže pamćenje jezičnih informacija.

Radionicu vodi Ana Ema Štefulić, mag. eng. jezika. Besplatna radionica „Engleski jezik kroz pokret i ples“ na rasporedu je u subotu 26. listopada u 17:00 h, a održat će se u prostorijama Mjesnog odbora Jazine II na adresi Molatska 11 A.

Broj polaznika radionice je ograničen, a predbilježiti se i dobiti sve ostale informacije možete na 091 604 28 49, nimeta.ples@gmail.com i www.tempero-poduke.hr.

Category: 1625 - 1625

Reci što misliš!