Kultura

subota, 19. listopada

"Fall for dance": Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će preko 220 natjecatelja

Željko Karavida

Fall For Dance, natjecanje u različitim plesnim stilovima: hip hop, street dance, breakdance, lyrical, suvremeniples, dance fitness, latin show, open, hula hoop dance, mtv dance, jazz dance održat će se 19.10.2019. u športskom centru Višnjik s početkom u 13:00 sati u organizaciji Udruge Kissa, Udruge Zdanje i Anđele Bugarije.

Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će preko 220 natjecatelja sa 93 koreografije u dobi od 5 do 50 godina sa područja cijele Hrvatske.  Fall For Dance već petu godinu za redom pruža natjecateljim mogučnost da se natječu u različitim kategorijama SOLO, DUO, TRIO i GRUPE, a nagrade se dodijeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama : MINI do 7 godina, JUNIORI 8-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+. Također dodijeljuju se i tri nagrade za najbolje plesne izvedbe cijelog natjecanja, te najbolji kostim. Natjecanje sudi stručni žiri.

Cilj je SVIMA omogućiti sudjelovanje na natjecanju, promicati plesnu umjetnost, poticati kreativnost, zajedništvo i druženje plesača koji se imaju priliku predstaviti kroz različite plesne stilove.

Zbog ograničenog broja sjedećih mjesta potrebno je rezervirati katre na fallfordancezadar@gmail.com.

Cijena ulaznice iznosi 30 kn, a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan.


Reci što misliš!