Kultura

radionica 11. rujna

Udruge u kulturi ubuduće prijavljuju programe isključivo putem e-prijave

Udruge u kulturi ubuduće prijavljuju programe isključivo putem e-prijave
Željko Karavida

Grad Zadar, zainteresiranim udrugama, ustanovama, umjetničkim i drugim organizacijama, kao potencijalnim prijaviteljima, želi pružiti podršku u vidu osposobljavanja za prijavu na javni poziv

U srijedu, 11. rujna, u 11 sati, u Velikoj vijećnici Grada Zadra, Upravni odjel za kulturu i šport Grada Zadra, u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, organizira radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi/tehničkoj kulturi Grada Zadra.

Od sljedećeg javnog poziva, prijavu na isti, moguće je izvršiti samo u elektronskom obliku (tzv. e-prijava) u sustavu www.financijskepodrske.hr.

Stoga, Grad Zadar, zainteresiranim udrugama, ustanovama, umjetničkim i drugim organizacijama, kao  potencijalnim prijaviteljima, želi pružiti podršku u vidu osposobljavanja za prijavu na javni poziv, koji je u nadležnosti Upravnog odjela za kulturu i šport. Također, praćenje provedbe programa/projekata koji budu odobreni, vršit će se putem tog istog sustava. Stoga, Grad Zadar poziva zainteresirane prijavitelje na radionicu.

Napomena:

Na području grada Zadra registrirano je 137 udruga, a broj mjesta na radionici je ograničen. Iz tog razloga na radionici treba sudjelujovati jedna osoba koja predstavlja jednu organizaciju.

 


Reci što misliš!