Kultura

upisi od 27. veljače

Besplatni tečajevi kineskog jezika u Zadru

Besplatni tečajevi kineskog jezika u Zadru

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Gradu Zadru.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira već treću godinu za redom tečajeve kineskog jezika i kulture za građane Grada Zadra.

Na najvišim razinama 30 studenata uspješno uči i savladava jezik koji mnogi smatraju nemogućim za usvojiti.

Neki od njih su kao stipendisti Konfucijeva instituta prošle godine u srpnju boravili dva tjedna u Pekingu i Šangaju na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika, a ta mogućnost otvorena je svim punoljetnim polaznicima jezičnih programa Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Upisi u ljetni semestar krenut će 27. veljače 2018. godine preko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 5. ožujka 2018. godine.

Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Centru za strane jezike Sveučilišta u Zadru (Jurja Biankinija 2), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima. 

U ljetnom semestru akademske godine 2017./18. upisuje se 45 novih polaznika, u sljedećim terminima:

Grupa A (15 polaznika)

utorkom i četvrtkom od 20:00 do 21:30 sati

Grupa B (15 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 20:00 do 21:30 sati

Grupa C (15 polaznika)

utorkom i petkom od 16:30 do 18:00 sati

Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na Facebook stranici Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

 


Reci što misliš!