Kultura

ne propustite

9. Casanovafest donosi novi doživljaj ljubavi u starogradskoj jezgri Vrsara

9. Casanovafest donosi novi doživljaj ljubavi u starogradskoj jezgri Vrsara

Casanovafest vodi vas kroz putovanje u otkrivanje romantike i različitih ljubavnih situacija, intriga i zanimljivosti. Bit će to prigoda da zadovoljite sva vaša čula uživajući u hedonističkim lipanjskim večerima u Vrsaru.

U petak i subotu, 16. i 17. lipnja 2017. godine, u Vrsaru će se održati deveti po redu Casanovafest – festival ljubavi i erotike koji u ovoj ediciji prelazi na prostor prekrasne starogradske jezgre Vrsara. 

Ono što festival nudi, osim da se teleportirate iz svakodnevnice u doba kada je Vrsar posjetio svjetski poznati ljubavnik Giacomo G. Casanova,  jest da se opustite u čarobnom dijelu Vrsara te doživite trenutke inspirirane ljubavlju i erotikom te sadržajima koji će razbuditi sva vaša osjetila.

Casanovafest vodi vas kroz putovanje u otkrivanje romantike i različitih ljubavnih situacija, intriga i zanimljivosti.  Bit će to prigoda da zadovoljite sva vaša čula uživajući u hedonističkim lipanjskim večerima u Vrsaru.

Specifičan i jedinstveni program realiziran je u suradnji Turističke zajednice općine Vrsara, Općine Vrsar i Istra Inspirita – IRTA d.o.o. te uz sponzorstvo Maistre d.d.. Za umjetnički, programski dio pobrinuli su se iz Istra Inspirita, a Alphera d.o.o. za dio organizacije i koordinaciju programa. 


Reci što misliš!