Kultura

Veljača donosi

Komedija, opera i dugoočekivana premijera

Komedija, opera i dugoočekivana premijera

Veljača nam donosi zanimljiv repertoar programa kazališne i koncertne sezone u Zadru. Siječanj ćemo ispratiti komedijom Mladene Gavran, a već u četvrtak, 3. veljače u 20h, u Svečanoj dvorani Sveučilišta održat će se koncert izvan pretplate (ulaz slobodan): Ciklus più mosso - mladi zadarski glazbenici. Nastupaju Gordana Zubović-Pavić na glasoviru.

U ponedjeljak, 7. veljače u 20h, na programu dramske pretplate HNK Zadar biti će komedija INK Pula prema „Mušici" A.B. Ruzzantea, 'Furbaćona', u režiji Jasminka Balenovića.

U ponedjeljak, 14.veljače u 20h, Valentinovo će u HNK Zadar biti u znaku opere Gian Carlo Menottija i izvedbi HNK Šibenik - 'Medij', u režiji Dore Ruždjak Podolski.

U četvrtak, 17.veljače u 20h, nastavlja se koncertna sezona u Svečanoj dvorani Sveučilišta. A.de Muddara, Sora, Tarregu, Poncea, Čulića, Henzea i Giuliania zasvirat će mladi gitarist Petar Čulić.

Dugoočekivanu premijeru predstave HNK Zadar 'I to je ljubav?', prema Albbeovoj 'Koza ili tko je Sylvia?' gledat ćemo 24. veljače u 20 sati, a još jedna izvedba biti će večer kasnije. Redatelj je Tomislav Pavković, a više o predstavi čitajte ovdje .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.