Kultura

Završetak turneje

2CELLOS večeras na zadarskom Forumu

2CELLOS večeras na zadarskom Forumu

2CELLOS ne prestaju sa svojim koncertnim aktivnostima, i zaista žive svoj san - sa svojom glazbom i još boljom izvedbom, nastupaju u cijelom svijetu.

I dok su paralelno bili i na hrvatskoj turneji, završetak te turneje, upravo se približio svom kraju, tako su za posljednji koncert ostavili - Zadar, 11. kolovoza 2013. na antičkom Forumu.

2CELLOS u međuvremenu je u Japanu još jednom postao glavni hit, snimajući reklamu za jednog od većih mobilnih operatera. A da je reklamu cijeli Japan odlično prihvatio, pokazuje i činjenica kako je cijeli grad obljepljenih upravo njihovim plakatima. Svaki automobil, autobus, nosi njihovu sliku, sa svakog nebodera, dućana, visi njihov plakat.

Osim reklame, njihov posljednji i još uvijek aktualni album IN2ITION je prvi i na Classical, i na Rock i na Pop charts.

http://www.youtube.com/watch?v=9JRlWIh6p8I

U predivnom ambijentu zadarskog Foruma, uz izvrsnu produkciju koja ih prati na svakom njihovom koncertu, garantiramo da će to biti noć za pamćenje. Svoj dolazak osim zadarske publike, najavili su i mnogobrojni turisti. I to ne samo oni koji će se ionako u tom trenutku naći na svom godišnjem odmoru, već su turističke zajednice, zatrpane upitima gostiju iz Njemačke, Engleske, Amerike, Japana, Švicarske, Grčke, Londona...

https://www.youtube.com/watch?v=hlREaSD2QQQ

Ulaznice za koncert, 11. kolovoza 2013., u Zadru

Cijena karata po sektorima (pretprodaja / na dan koncerta):

- Sektor I - 200 kn / 250 kn
- Sektor II - 150 kn / 200 kn
- VIP sektor - 250 kn / 300 kn

Ulaznice kupite na sljedećim prodajnim mjestima:

Info pultu TZ grada Zadra, Turističkoj agenciji More Travel, Supernova centru Zadar, Turističkoj agenciji Aquarius i Dallas Music Shopu, te preko sustava Eventima ili na Eventim prodajnim mjestima.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.