Kultura

Ne propustite!

Lucić i Dežulović Zadranima predstavljaju "Melodije sela i Bruxellesa"

Lucić i Dežulović Zadranima predstavljaju

Nije ih bilo od Artikulture u zadarskom kinu Pobjeda, ali večeras evo nama dueta koji beskompromisno razotkriva društvene fenomene. Predrag Lucić za eZadar najavljuje sit-down comedy program koji izvodi s Borisom Dežulovićem na Kalibar bestivalu ispred Kazališta lutaka večeras u 21 sat - ''Melodije sela i Bruxellesa".

''Vidio sam Borisa prije desetak dana nakratko, zajedno smo u Zadru, nakon duže vremena, zaželio sam ga se! Ne viđamo se, svak za svojim poslom, ali eto, kad krenu Melodije, nitko ne bi rekao da se nismo dugo vidjeli'', kaže Lucić.

Zanimalo nas je kako nastaju njihove urnebesne pjesme, s obzirom da se ne viđaju često.

''Nekad izmjenjujemo mailove... stvori se tu neka dobra atmosfera, pjesma te povuče. Događa se da u bircu na dan nastupa napišemo dosta toga, nekad u autu dok idemo na neku dužu relaciju. Iskorištavamo trenutke. Puno pjesama nam se same vrate iz ''prapovijesti'', događaji ih aktualiziraju. Imamo ''Melodije borbe i pretvorbe'', ''Melodije Bljeska i Oluje''. U Zadru predstavljamo ''Melodije sela i Brisela'' - publika može očekivati i seljake i briseljake!"

Ne možete ostati ravnodušni na Dežulovićevu i Lucićevu 'spiku', koja pršti crnim humorom i otvoreno, nemilosrdno i beskompromisno sjecka tisuću aktualnosti. 

Ne propustite!

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.