Kultura

NVV

Vodeći hrvatski i svjetski umjetnici na "online izložbi" u Laubi

 Vodeći hrvatski i svjetski umjetnici na

NVV predstavlja digitalnu i fizičku verziju izložbe u kojoj sudjeluje 25 vodećih hrvatskih i svjetskih umjetnika

U srijedu 30. rujna, u 19.00 sati u Laubi održava se promocija projekta NNV - Nove Vizualne Vrijednosti

NVV predstavlja digitalnu i fizičku verziju izložbe u kojoj sudjeluje 25 vodećih hrvatskih i svjetskih umjetnika, među kojima ističemo Zlatana Vehabovića, Žižića&Kožula, Marka Tadića, Davora Vrankića, Maria Kolarića i Maju Čule te Davida Altmejda, Michale Joo, Jona Kesslera i Carol Bove - uzbudljive američke umjetnike čiji su radovi uključeni u stalne postave nekih od najpoznatijih svjetskih muzeja. 

U srijedu u 19.00 sati, u Laubi će se aktivirati online izložba s radovima svih 25 umjetnika. Obzirom da izložba gostuje na servisu za virtualnu razmjenu dobara - eBayu, aktivacija ujedno znači i početak licitacije izloženih radova.

Licitaciju na e-Bayu prati knjiga u kojoj su predstavljeni radovi/objekti svih umjetnika. Knjigu su uredili i dizajnirali Bruno Pogačnik Wukodrakula i Ivana Vukšić u maniri TARWUK-ovih radova. Knjiga će se moći kupiti u Laubi po cijeni od 150,00 kn. Bit će dostupno i posebno izdanje knjige na koju su umjetnički intervenirali autori Žižić&Kožul.

Kustosi izložbe, umjetnički kolektiv TARWUK (Bruno Pogačnik Wukodrakula i Ivana Vukšić), predstavit će NVV i razgovarati o projektu uz prisustvo Zlatana Vehabovića, tandema Žižić&Kožul, Marka Tadića i Maje Čule.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.