Kultura

Ne propustite!

Započela prodaja pretplate za novu koncertnu sezonu

Započela prodaja pretplate za novu koncertnu sezonu

Sveukupno devet pretplatničkih koncerata Koncertne sezone Zadar održat će se u razdoblju od listopada 2015. do lipnja 2016. (jedan koncert mjesečno).

U HNK Zadar (Široka ulica 8) u uredu na I. katu može se kupiti pretplata po cijeni od 300,00 kn za nove i 250,00 kn za stare pretplatnike. Prodaja pretplate traje do 14. listopada, svakog radnog dana od 9 do 13 h.

Atraktivna Sezona donosi najveći broj inozemnih umjetnika do sada (Argentina, Turska, Italija, Češka), a otvara se 15. listopada koncertom Simfonijskog orkestra i Zbora HRT - a s programom Nikola Strmić i zadarska glazbena baština 19. stoljeća. Uz atraktivne pjevačke soliste, sopranistice Nelu Šarić i Margaretu Klobučar, tenora Domagoja Dorotića, baritona Miroslava Živkovića i basa Luciana Batinića, Zadrani će u povodu proslave 70. godina zadarskog Kazališta, imati priliku čuti rijetko izvođena djela zadarskih majstora koja su trudom i zalaganjem Zadranina Ede Mičića, dirigenta ovog koncerta, ponovno na notnim stalcima hrvatskih glazbenika.

Više detalja o pretplatničkim koncertima ali i ostalim ciklusima Koncertnog ureda Zadar (Zadarski komorni orkestar, Mladi zadarski glazbenici, Bersa) pronađite na novoj web stranici:

www.kuzd.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.