Događaji

#inovacija

Ustanova INOVAcija ponovno organizirala Info dan o HBOR-ovim kreditima za poduzetnike

Ustanova INOVAcija ponovno organizirala Info dan o HBOR-ovim kreditima za poduzetnike

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije- INOVAcija, ponovno je organizirala Info dan o HBOR-ovim kreditima za poduzetnike.

Događaj je održan u petak, 25. listopada 2024., od 10:00 do 13:00 sati u Centru za kreativne industrije, na adresi Put Murvice 3a, Zadar. Info dan je ponovno privukao velik broj poduzetnika i izazvao značajan interes, čime je INOVAcija osigurala priliku za sve prisutne da se bolje informiraju o mogućnostima financiranja i podršci putem HBOR-ovih programa.

Voditeljica Područnog ureda HBOR -a, Jelena Peša održala je individualna savjetovanja poduzetnika. Upoznala je poduzetnike s mogućnostima financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a, kao i s najnovijim mjerama. HBOR i Zadarska županija su zaključili Ugovor o poslovnoj suradnji o provedbi programa kreditiranja „Poduzetništvo mladih, žena i početnika“ i „Investicije privatnog sektora“. Zadarska županija korisnicima kredita HBOR-a osigurat će subvenciju kamate kredita u visini od 2 postotna poena.

Zbog velikog interesa poduzetnika za informativnim radionicama i savjetovanjima, Poduzetnički ured Zadar planira do kraja godine održati još nekoliko radionica s temama ključnim za poslovanje poduzetnika Zadarske županije. Ustanova INOVAcija održava različite edukacijske programe za poduzetnike te sve informacije za poduzetnike nalaze se na web stranici Poduzetničkog ureda Zadar na poveznici https://poduzetnickiured.inovacija-zadar.hr/ .


Reci što misliš!