Događaji

#pročitajte

Novi spot klape Trogir za baladu koja je osvojila šibensku publiku

Novi spot klape Trogir za baladu koja je osvojila šibensku publiku

Klapa Trogir predstavlja publici svoj novi glazbeni spot za emotivnu baladu "Kišom natopljeno vrime" nagrađenu na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

"Pjesma nam je sjela na prvu i jako smo ponosni na nju, pogotovo zbog nagrade na Šibenskoj šansoni  koja je dokazala da i ova nova generacija  klape Trogir ide u dobrom smjeru  i nastavlja nizati uspjehe", poručila je trogirska klapa povodom izlaska najnovijeg spota za pjesmu "Kišom natopljeno vrime" ovjenčanu brojnim pohvalama i drugom nagradom publike na Večerima dalmatinske šansone.
 

Nostalgična priča o ljubavi
"Kišom natopljeno vrime" neodoljiva je balada dalmatinskog pop izričaja. "Pjesma govori o neprežaljenoj ljubavi i pronalaženju  razloga za zadovoljstvo kroz sjećanje na lijepe trenutke provedene zajedno, maštajući o ponovnom susretu", pojasnio je Tomislav Labor u ime klape.

Stihove potpisuje Branko Slivar - "meštar o' stihova", kako ga klapa zove. Za glazbu je zaslužna Tatjana Jergan Botunac. Pjesma je snimljena u splitskom studiju "Deva" pod producentskom palicom Dade Marušića. Za glazbeni aranžman zaslužan je Ante Gašpardi, a za vokalni aranžman Jelena Buble, koja je  ujedno i voditeljica klape.

Noćni kadrovi Trogira kao savršena kulisa 
Spot je sniman na ulicama Trogira. "Redatelj i snimatelj Zlatan Letica zaigrao prekrasnim noćnim kadrovima ulica i kulturnim znamenitostima tog UNESCO-vog grada", dodala je klapa.  Prolazeći kroz osamljene uličice i kulturne znamenitosti, spot donosi autentičnu atmosferu koja se savršeno slaže s nostalgičnim tonom pjesme.
 


 


Reci što misliš!