Događaji

evo prilike

Grad Pag uputio poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba

Grad Pag uputio poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba
Grad Pag

Grad Pag uputio je poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od interesa za opće dobro Grada Paga u 2025. godini

Pozivaju se ustanove, društva, udruge te druge organizacije civilnog društva da dostave prijedloge svojih programa i projekata od interesa za opće dobro i zadovoljenje javnih potreba Grada Paga, kroz aktivnosti u 2025. godini.

Prijedlozi trebaju sadržavati opis programa ili projekta te financijski plan istoga, a uz prijedlog nije potrebno priložiti nikakvu dodatnu dokumentaciju.

Javne potrebe koje se sufinanciraju iz proračuna Grada Paga su djelatnosti, programi, projekti, akcije i manifestacije u interesu Grada Paga. U programe javnih potreba Grada Paga, u skladu sa Zakonom, uvrstit će se ponuđeni programi i projekti iz djelokruga:

-kulture,
-udruga građana za potrebe:

a) podrške institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga, jačanje kapaciteta udruga te afirmacija i unapređenje volonterizma,
b) podrške i promicanje u turizmu, razvoj gospodarstva i poljoprivrede,
c) promicanje i razvoj kulture, izdavaštva, edukacije, tradicionalne manifestacije, očuvanje tradicije, običaja i sl.
d) promicanje zdravog načina života i rekreacije, očuvanje okoliša i prirode, zaštita zdravlja, zaštita i uzgoj životinja, rad s djecom i mladima, rad sa starijim osobama, rad s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

-sporta,

-predškolskog odgoja, školstva, obrazovanja i znanosti.

Rok za dostavu prijedloga je do 19. studenog 2024 godine

Sve detalje potražite na poveznici https://www.pag.hr/.../3709-programa-za-ostvarivanje...


Reci što misliš!