Događaji

besplatno je!

Otvorene prijave na edukaciju "Menadžment volonterskih programa"

Otvorene prijave na edukaciju

Edukacija je besplatna i otvorena za sve neprofitne organizacije s područja Zadarske županije.

Volonterski centar Zadar vas poziva na edukaciju "Menadžment volonterskih programa" koju provodimo s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa.

Edukacija je besplatna i otvorena za sve neprofitne organizacije s područja Zadarske županije.
 
Namijenjena je osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera, odnosno onima koji žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koji će po završetku programa biti osposobljeni za koordinatore volontera. Po završetku edukacije dobivate certifikat Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar.
 
Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unapređenju sustava menadžmenta volonterskih programa te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.
 
Volonterski centar Zadar je uspješno educirao brojne zaposlenike i volontere udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i Oznaku kvalitete za volonterske centre Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.
 
Edukacija će se održati 11., 12. i 13. studenog 2024. godine od 14 do 18 h u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11 b, a provodit će je zaposlenici Volonterskog centra Zadar. Za dobivanje certifikata potrebno je sudjelovati na sva 3 dana edukacije.
 
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u svojim organizacijama, molimo vas da do 5. studenog u 12 h ispunite prijavnicu na sljedećoj poveznici: https://tinyurl.com/kjxc3rcm.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem maila na info@vczd.org ili telefona na 023 250 830.

Navedena je aktivnost dio projekta "Val volonterstva", koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.  


Reci što misliš!