Događaji

Nakon dvije godine stanke

Miss Zadarske županije na Biograd Boat Showu: upoznajte natjecateljice!

Miss Zadarske županije na  Biograd Boat Showu: upoznajte natjecateljice!

Nakon dvije godine stanke vraća se izbor Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske i to u sklopu manifestacije Biograd boat show u Biogradu na Moru. U petak u 20 sati u Marini Kornati uz slobodan ulaz saznat ćemo i dvanaestu finalisticu 30.Miss Hrvatske

Sedam lijepih djevojaka pokušati će osvojiti lijepu tijaru Gemstone gallery by Ivana Milun, a samo će se pobjednica ovog županijskog izbora plasirati u finale 30.Miss Hrvatske. U Biogradu na Moru u resortu Ilirija djevojke će na pripremama boraviti nekoliko. Odraditi će snimanja za grad Biograd i Zadarsku županiju te hotelski resort skupa s aktualnom Miss Hrvatske Tomislavom Dukić i Miss grada Zagreba Tarom Begedin. Aktivnosti će prije samog izbora biti jako puno pa će se na okolnim otocima na jahti Frauscher snimiti i prvi kadrovi video predstavljanja Tomislave Dukić za 72.izbor Miss svijeta, koji režira Davor Garić.

Natjecateljice izbora Miss Zadarske županije će u petak od 17 sati s nekadašnjim Miss Hrvatske Katarinom Mamić, Lucijom Begić te aktualnom Miss Hrvatske Tomislavom Dukić prije samog izbora sudjelovati na modnoj reviji branda Duchess čime se nastavlja suradnja sa Snježanom Schillinger i Tinom Brišarom.

Na samom izboru nakon ove modne revije djevojke će se pred žirijem predstaviti u kreacijama Calico Mood, nositi će naočale Tvornice naočala,a pistom će prošetati i u elegantnim haljinama Nikolina wedding store. Uljepšati će ih vizažistica Marija Skara Aliji i stilisti iz lanca frizerskih salona Studia Marcela stalnog partnera izbora Miss Hrvatske. U organizaciji Marts Entertainment tijekom izbora biti će upriličen i fire show.

"Presretni smo što se izbor Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske nakon dvije godine stanke vratio u sustav Miss Hrvatske i to pod organizacijom Direkcije Miss Hrvatske i pod pokroviteljstvom Zadarske županije i grada Biograda na Moru. Ove godine smo dio najveće manifestacije u Zadarskoj županiji Biograd boat showa. Hvala županu gospodinu Božidaru Longin te gradonačelniku grada Biograd na Moru gospodinu Ivanu Knez što su prihvatili pokroviteljstvo . Zahvaljujem se i Iliriji d.d. koja je i organizator Biograd boat showa i gospodinu Milanu Šangulin, glavnom partneru izbora Miss Zadarske županije'', rekla je Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Upoznajte natjecateljice:

1. TARA FRANČEŠEVIĆ

Studentica sam poslovne ekonomije u Zagrebu i imam 21 godinu. U slobodno vrijeme uživam u druženju sa obitelji i prijateljima. Najveća ljubav mi je ples kojim sam se bavila 12 godina.

2. IRA BARIČEVIĆ

Imam 19 godina i završila sam srednju strukovnu školu, smjer frizer te radim kao frizerka. Treniram odbojku od osme godine u Odbojkaškom klubu Zadar, u kategoriji seniora, u kojem sam jako uspješna. Slobodno vrijeme, koliko mi obaveze dopuštaju, provodim u društvu meni dragih ljudi. Također, uživam u crtanju i slušanju glazbe.

3. LARA BAČIĆ

Imam 19 godina i učenica sam Medicinske škole, smjer medicinska sestra. Slobodno vrijeme provodim sa prijateljima, obitelji ili u teretani. Kao buduća medicinska sestra mogu sa sigurnošću reći da je to posao koji me istinski usrećuje. Cijeli život sam se bavila sportom od kojih je veći dio zauzeo karate, koji sam sad nadomjestila teretanom. Sudjelovala sam na Euroschool sportu u Danskoj i to je mi je bilo neko novo iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Kroz osnovnu školu sam se, osim sportom, bavila folklorom. Volim putovati i u potpunosti iskoristiti svaki dan koji je predamnom. U životu mi je cilj da što god radim da to odradim što je bolje moguće i da uvijek radim ono čega se najviše bojim jer tek tad postižem svoj vrhunac.

4. ANĐELA ORLOVIĆ

Imam 18 godina i dolazim iz malog mjesta Budak koji se nalazi u blizini meni najljepšeg grada Zadra. Trenutno završavam srednju strukovnu školu za kozmetičara, a moj san je da nastavim svoju karijeru u svijetu ljepote. U slobodno vrijeme bavim se crtanjem i šminkanjem što mi omogućuje da dodatno izražavam svoju osobnost. Osim toga volim provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Izbor za miss vidim kao jedinstvenu priliku da predstavim svoju županiju. Cijenim humanitarne radove i vjerujem da je najbitnija ljepota iznutra te da svaki osmijeh može promijeniti svijet oko nas.

5. ANJA TOMINC

Imam 19 godina i završila sam školu za modu i dizajn kao dizajner odjeće. U slobodno vrijeme slušam glazbu, plešem, bavim se modelingom, zabavljam se mažoret štapom, snimam sadržaj za društvene mreže, a najčešće crtam ideje za tetovažu ili odjeću. Voljela bih jednog dana postati poznati dizajner sa svojim brendom, jer moda, dizajn i umjetnost je nešto što me jako zanima i čime se želim baviti profesionalno. Za taj uspjeh, smatram da je potrebna volja, trud, upornost, ali također i podrška.

6. IVANA DUŠKOVIĆ

Imam 22 godine i završila sam preddiplomski studij Kulture i turizma, a trenutno studiram Digitalno komuniciranje na Sveučilištu u Zadru. Visoka sam 172 cm, a u slobodno vrijeme uživam u putovanjima, bilo na kratkim izletima ili dugim avanturama. Ne volim monotoniju i uvijek sam otvorena za nova iskustva koja me obogaćuju. Strastvena sam prema zdravom načinu života i aktivnom provođenju vremena, a ljubav prema životinjama me ispunjava i opušta. Vjerujem da ljepota dolazi iz zdravlja i sreće, te se trudim inspirirati druge da njeguju svoje snove. Moda je moj način osobnog izražavanja, a vjerujem da je svaki “outfit” prilika za pokazivanje vlastite jedinstvenosti. Odnedavno sam se počela baviti modelingom te sam članica modne agencije.

7. BOŽENA LOKIN

Imam 23 godine i završila sam Pravni fakultet u Zagrebu na kojem sam diplomirala ove godine i stekla titulu univ. mag.iur. Želja mi je da budem odvjetnica i trenutno tražim posao kao vježbenica u odvjetništvu. Slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom sestrom i prijateljima. Za sebe mogu reći da sam smirena, jako uporna i pozitivna osoba koja je alergična na nepravdu. Volim prirodu, sport, putovanja, modu, shopping. Volim upoznavati nove ljude i stjecati nova iskustva. Odlučila sam sudjelovati na ovom natjecanju kako bih ostvarila želju malenoj Boženi koja je uvijek maštala prošetati modnom pistom.

 


Reci što misliš!