Događaji

vremenska prognoza

Utorak većinom sunčan i topliji

Utorak većinom sunčan i topliji
Bojan Bogdanić

U Dalmaciji sunčano, u unutrašnjosti je ujutro moguća magla, a na obali poneki niski oblak. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, a more mirno ili malo valovito. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 9 do 12 °C, na obali i otocima između 14 i 16 °C. Dnevna većinom od 23 do 25 °C.

U utorak u prevladavajuće sunčanoj Slavoniji, Baranji i Srijemu prijepodne mjestimice magla. Jutarnja temperatura malo viša nego u ponedjeljak - od 3 do 5 °C, pa je mogućnost slaba mraza pri tlu manja. Dnevna temperatura od 19 do 21 °C.

Česta i gusta magla prijepodne će smanjivati vidljivost i u središnjoj Hrvatskoj. Oko sredine dana izdignut će se u većini predjela pa će poslijepodne biti sunčano. Najniža jutarnja temperatura od 3 do 7 °C, a najviša dnevna većinom od 18 do 20 °C.

Magla i po kotlinama Gorske Hrvatske, moguće čak i na obali, gdje će ipak češći biti niski oblaci. Poslijepodne sunčanije, osobito u gorskim predjelima. Vjetar većinom slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 7 °C u gorju, a na Jadranu između 11 i 16 °C. Dnevna od 18 do 23 °C, uz dugotrajnu maglu ili naoblaku moguće i niža. 

U Dalmaciji sunčano, u unutrašnjosti je ujutro moguća magla, a na obali poneki niski oblak. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, a more mirno ili malo valovito. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 9 do 12 °C, na obali i otocima između 14 i 16 °C. Dnevna većinom od 23 do 25 °C. 

Podjednako danju toplo i na sunčanom krajnjem jugu Hrvatske, uz slab do umjeren jugozapadni vjetar. Ujutro pak burin, uz najnižu temperaturu zraka od 15 do 17 °C, u unutrašnjosti oko 12 °C.


Reci što misliš!