Događaji

Nema kraja Jadrolinijim nevoljama

Jadrolinijin brod "Vladimir Nazor" zbog kvara nije pristao na Istu pa se se putnicima i vozilima vraća u Zadar

Jadrolinijin brod
Ivo Čagalj/PIXSEL

Jadrolinijin trajekt "Vladimir Nazor" 40 minuta se vrtio u krug u uvali Kosirača na otoku Istu. Kako je 24sata neslužbeno doznao, došlo je do problema s rampom. Iz Jadrolinije su odgovorili da je riječ o kvaru električne instalacije.

- Na brodu Vladimir Nazor došlo je do kvara električne instalacije koja se ne može otkloniti u navigaciji te se zbog toga nije odvio iskrcaj na otoku Istu. Brod Vladimir Nazor je na putu za Zadar gdje se očekuje oko 16:45 sati.

Trajekt "Vladimir Nazor" zbog kvara s Ista se vratio u Gaženicu Trajekt "Vladimir Nazor" zbog kvara s Ista se vratio u Gaženicu

U Zadru će liniju, putnike i vozila preuzeti brod Bartol Kašić te će se uspostaviti trajektna linija. Zahvaljujemo svim putnicima na razumijevanju - za 24sata su poručili iz Jadrolinije Rijeka.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija u pitanju je kvar prekidača, odnosno "strujnog uputnika" koji ne radi, a posada ga ne želi mijenjati samostalno, već bi to trebali učiniti serviseri u Zadru.

Jadrolinija je na svojim stranicama objavila sljedeće:

Zbog tehničkih poteškoća m/t " Vladimir Nazor " se vraća iz redovne linije 401 Zadar(Gaženica)-Ist- Olib-Silba -Premuda.

Predviđeni dolazak u luku Gaženicu je oko 16:45 sati .

Linija  će se uspostaviti sa m/t " Bartol Kašić " u 17:30 sati, nakon prekrcaja putnika, tereta i vozila.


Reci što misliš!