Događaji

Prijave do 27. listopada

Studentska udruga AIESEC u Zadru traži nove članove!

Studentska udruga AIESEC u Zadru traži nove članove!

AIESEC predstavlja najveću svjetsku organizaciju mladih za mlade, prisutnu u brojnim državama i gradovima, uključujući i Zadar.

Udruga se fokusira na organizaciju i pružanje međunarodnih praksi za mlade, no nudi i ostale mogućnosti volontiranja, sudjelovanja u edukacijama, konferencijama te aktivnostima lokalne zajednice.

Koje prednosti studenti mogu ostvariti kroz sudjelovanje u AIESEC-u?

AIESEC pruža priliku za razvoj vještina koje bi studenti stekli i u profesionalnom okruženju, ali u pozitivnom i poticajnom ambijentu bez nepotrebnog pritiska.

Članstvo u AIESEC-u donosi brojne mogućnosti, uključujući rad u timu, razvoj komunikacijskih vještina, organizacijskih sposobnosti te iskustvo u pripremi i provedbi projekata.

Također, članovi imaju pristup edukacijama, nacionalnim i regionalnim konferencijama, sudjeluju u zabavnim aktivnostima i druže se, stvarajući mrežu poznanstava s mladima iz drugih lokalnih sekcija. S obzirom na to, mnoge tvrtke cijene iskustvo stečeno kroz sudjelovanje u AIESEC-u pri pregledu životopisa.

Za članstvo se prijavi na sljedećem linku. Prijave traju do 27. listopada.

Ukoliko se pak poželite malo vratiti u djetinjstvo sa skakanjem u vreći, borbama palčevima i sličnim, pozivamo vas da se prijavite na sljedećem linku za sudjelovanje na zabavnom sportskom događaju Game on, organiziranom u suradnji AIESEC-a s Odborom za sport i sportska događanja studentskog zbora.

Događaj Game on održat će se 19. listopada 2024. (subota), od 13 do 18 sati.

Zapratite AIESEC u Zadru na Instagramu za više informacija u vezi praksi i događanja.


Reci što misliš!