Događaji

na Narodnom trgu zapjevat će Jure Brkljača

Glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert “Domu mom” počinje već ove subote

Glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert “Domu mom” počinje već ove subote

Ususret velikom domoljubnom koncertu “Domu mom” ove subote, 19. listopada, od 10:30 do 12:30 u samom srcu Zadra, na Narodnom trgu zapjevat će Jure Brkljača i tako uz svima poznate hitove još jednom najaviti veliki glazbeni spektakl koji uskoro očekuje Zadar – koncert „Domu mom“.

Naime, na pozornici Velike dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku, na koncertu koji se ne propušta, zajedno za Hrvatsku 30. studenog nastupit će: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Klapa HRM-a “Sv. Juraj”, Šima Jovanovac, Ivana Kovač, Tiho Orlić, Ivica Sikirić Ićo, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Dražen Žanko, Mirko Švenda Žiga, Jure Brkljača, Pava Ravenščak, Dino Petrić, Frano Pehar, Lucija Zovko i drugi.

“Domu mom” koncert je za sve generacije na kojem će u najpoznatijim hrvatskim pjesmama o ljubavi i zahvalnosti prema domovini moći uživati obitelji s djecom, mladi i generacije onih koji su sagradili našu Hrvatsku – jer ljubav prema domovini sve ujedinjuje.

Posjetitelje će dočekati vrhunski svjetlosni efekti i atraktivan izgled 360° pozornice koja će biti u samom središtu dvorane. Time će biti omogućen vrhunski pogled na kružnu 360° pozornicu i jedinstveni doživljaj posjetiteljima na svim sjedećim i stojećim pozicijama unutar dvorane. Ova centralna, kružna dvorana i pozornica simbolično prikazuje neprekinuti krug zajedništva – onog ljubavi prema domovini svih onih koji će 30. studenog biti na ovom koncertu.

Zabavite se ove subote na Narodnom trgu uz pop-up svirku Jure Brkljače, a do tada ne propustite nabaviti svoje ulaznice za koncert “Domu mom” u sustavu Eventima ili Laudato galerijama – jer zadnje ulaznice brzo nestaju.


Reci što misliš!