Događaji

od 9. do 11. listopada

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji IADERA 2024

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji IADERA 2024

Sveučilište u Zadru, Odjel za ekonomiju najavljuje održavanje Međunarodne znanstvene konferencije IADERA 2024, koja će se održati od 9. do 11. listopada 2024. na Sveučilištu u Zadru.

Konferencija okuplja stručnjake iz područja inovacija, umjetne inteligencije, digitalizacije, ekonomije, turizma i održivog razvoja, a cilj joj je poticanje suradnje i razmjene znanja između akademske zajednice i poslovnog sektora.

Tijekom trodnevnog događanja, sudionici će imati priliku čuti izlaganja vodećih domaćih i međunarodnih stručnjaka, sudjelovati u raspravama te produbiti znanje o temama ključnim za budući održivi razvoj i gospodarsku konkurentnost.

Poseban naglasak stavljen je na petak, 11. listopada 2024., kada je predviđena posebna sesija posvećena druženju akademske i poslovne zajednice.

Ova sesija predstavlja jedinstvenu priliku za poduzetnike da se povežu s akademskom zajednicom, podijele ideje i dobiju uvid u najnovije znanstvene spoznaje koje mogu imati praktičnu primjenu u njihovom poslovanju. Fokus će biti na temama kao što su inovacije, održivi poslovni modeli te zelena i digitalna tranzicija – ključne teme za konkurentnost poduzeća u današnjem gospodarskom okruženju.

Poziv poduzetnicima

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da sudjeluju u ovoj posebnoj sesiji te iskoriste priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i potencijalnu suradnju s vodećim stručnjacima i znanstvenicima. Petak je rezerviran za dijalog između gospodarstvenika i akademske zajednice s ciljem stvaranja novih prilika za suradnju i inovacije koje mogu unaprijediti poslovne prakse u Hrvatskoj i šire.

Namjera je konferencije IADERA da se etablira kao vodeća platforma za razmjenu znanja u području ekonomskog aspekta inovacija i održivog razvoja kao i stvaranje brojnih prilika za suradnju između znanstvenika i poduzetnika.

Više informacija o programu i načinu prijave dostupno je na službenoj stranici konferencije https://iadera.eu/.


Reci što misliš!