Događaji

72 sata bez kompromisa

I ove godine budite dio najvećeg volonterskog projekta u Hrvatskoj

I ove godine budite dio najvećeg volonterskog projekta u Hrvatskoj

Od 17. do 20.listopada Zadar će se uključiti u nacionalni projekt "72 sata bez kompromisa". I ove godine budite dio najvećeg volonterskog projekta u Hrvatskoj

Posebnost ovog projekta je njegova beskompromisnost koja se očituje u izazovu koji se stavlja pred mlade. Pri prijavi na projekt, nije moguće odabrati volontersku akciju na kojoj će se sudjelovati. Na taj način mladi beskompromisno daruju svoje vrijeme, vještine i talente i stavljaju se na raspolaganje najpotrebnijima.

Iz godine u godinu sve više gradova i mjesta obuhvaćeno je projektom. 72 sata bez kompromisa  želi doći u one sredine u kojima nedostaje inicijative i potaknuti mlade da budu promjena. Od istoka do zapada, od sjevera do juga Hrvatske, nastavljamo dalje u istom smjeru s ciljem rasta projekta i dolaska do onih kojim je pomoć potrebna.

Kroz projekt volonteri imaju priliku upoznavati se, družiti i razgovarati s mladima iz svoje lokalne zajednice s kojima možda do sada nisu imali takvu priliku. Provedeni projekti su značajno doprinijeli novim prijateljstvima i suradnjama ne samo mladih iz lokalne zajednice, već i povezivanju mladih na nacionalnoj razini.


Reci što misliš!