Događaji

#stipendije

Općina Pašman nastavlja sa stipendiranjem studenata i srednjoškolskih učenika

Općina Pašman nastavlja sa stipendiranjem studenata i srednjoškolskih učenika
Davor Javorović/PIXSELL

U petak, 4. listopada Općina Pašman raspisala je dva natječaja za stipendiranje studenata i učenika deficitarnih zanimanja s prebivalištem na području općine.

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem na području općine Pašman u 2024./2025. godini objavljen je s ciljem stipendiranja redovitih studenata, a odobrit će se dodjela deset stipendija za razdoblje od početka školske 2024./2025. godine do isteka roka trajanja redovitog obrazovnog programa. Visina stipendije iznosi 100 eura mjesečno, a prijave za stipendiju podnose se do 4. studenog 2024. godine.

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima s prebivalištem na području općine Pašman u 2024./2025. godini objavljen je s ciljem stipendiranja učenika srednjoškolskog obrazovanja – deficitarna zanimanja. Popis deficitarnih zanimanja je sastavljen od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za Zadarsku županiju, a odobrit će se dodjela deset stipendija za redovite učenike za razdoblje od početka školske 2024./2025. godine. Visina stipendije iznosi 100 eura mjesečno, te se dodjeljuje za razdoblje od 10 mjeseci tekuće akademske godine. Rok za podnošenje prijava je do 21. listopada 2024. godine.

Prijave na oba dva natječaja s potrebnom dokumentacijom podnose se osobno ili poštom preporučeno na adresu: Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman. Tekst natječaja kao i svi dokumenti koji moraju biti priloženi zahtjevu mogu se naći na službenim stranicama Općine Pašman:

Natječaj za dodjelu stipendija studentima

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima – deficitarna zanimanja


Reci što misliš!