Događaji

#web

Nogometni klub Abeceda predstavio nove web stranice

Nogometni klub Abeceda predstavio nove web stranice

Najveća zadarska nogometna obitelj, kako stoji u naslovu, tako je dobila jedinstveno mjesto na kojemu će predstaviti svoj rad, aktivnosti, rezultate i omogućiti korisnicima razne druge mogućnosti, poput jednostavnijeg postupka upisa u školu nogometa.

Nogometni klub Abeceda pustio je danas u pogon nove klupske internet stranice na adresi www.nkabeceda.hr.

Klub osnovan 2016. godine danas, s više od 650 aktivnih nogometašica i nogometaša svih uzrasta, čini najveću sportsku zajednicu na području Zadarske županije, a uskoro će dobiti i svoj vlastiti Sportski centar, koji će nositi ime po prerano preminulom nogometnom djelatniku Miru Suraću.

Upravo je Miro svojevremeno postavio kamen temeljac i u odnosima s javnošću NK Abeceda pa je i dio nove web stranice posvećen njemu.

- Dok smo imali Mira, bili smo sretni i bezbrižni, jer je on na svoj način bio katica za sve pa je tako vodio i društvene mreže kluba i održavao stare web stranice. Nažalost, njegovim preranim odlaskom sve je palo u drugi plan i donedavno smo to sami održavali kako smo znali i stigli.

Naravno, kako nam je cilj izgraditi klub na visokoj razini u svim segmentima, tako je došlo vrijeme i za iskorak na polju odnosa s javnošću i prezentacije prema svijetu – kazao je Ante Dokoza, predsjednik kluba.

Nove web stranice, uz koje je klub angažirao i novi PR tim, samo su jedan u nizu projekata kojega u Abecedi imaju u planu.

- Kada gradite nešto praktički isključivo vlastitim sredstvima, naravno uz pomoć naših sponzora i partnera, ali bez javnih sredstava, onda je priča nešto drugačija. Morate svakodnevno razmišljati o tome kako nešto unaprijediti i napraviti što bolji proizvod te ga predstaviti na adekvatan način, kako biste mogli privući ljude koji će vam pomoći da nastavite rasti i napredovati.

Mislim da ova nogometna priča, koju smo stvorili u posljednjih sedam-osam godina i po brojnosti i po kvaliteti zaslužuje da ju se podrži. Jer u konačnici sve što radimo, radimo za dobrobit djece i mladih te napredak nogometa na području Zadarske županije. Vjerujem da će i novi web biti jedan dobar korak u približavanju javnosti onoga što Abeceda jest i što želi postati – zaključio je Dokoza.


Reci što misliš!