Događaji

11. listopada

Odjel za ekonomiju organizira Međunarodnu znanstvenu konferenciju IADERA 2024

Odjel za ekonomiju organizira Međunarodnu znanstvenu konferenciju IADERA 2024

Odjel za ekonomiju najavljuje održavanje Međunarodne znanstvene konferencije IADERA 2024, koja će se održati od 9. do 11. listopada 2024. na Sveučilištu u Zadru. Otvaranje konferencije bit će u srijedu 9. listopada u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.

Ova konferencija okuplja znanstvenike, istraživače, poduzetnike i donositelje odluka iz cijeloga svijeta kako bi raspravljali o ključnim temama iz područja inovacija, umjetne inteligencije, digitalizacije, ekonomije, turizma i održivog razvoja. Cilj konferencije je poticanje interdisciplinarne suradnje i razmjene ideja koje će pridonijeti razvoju održivih i inovativnih rješenja za budućnost gospodarstva.

Ključne teme konferencije uključuju:

Primjenu umjetne inteligencije u različitim industrijama
Utjecaj digitalizacije na globalnu ekonomiju
Održivost i inovacije u turizmu
Strategije za postizanje održivog razvoja
Poticanje inovacija i poduzetništva

Program konferencije sastojat će se od niza znanstvenih diskusija te posebnih poster sekcija, uključujući poseban segment namijenjen suradnji poduzetnika i znanstvenika, koji će se održati 11. listopada 2024..

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju ovoj konferenciji te da iskoriste priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i sudjelovanje u raspravama koje će oblikovati budućnost inovacija, održivosti i gospodarstva.

Više informacija o programu dostupno je na službenoj stranici konferencije


Reci što misliš!