Događaji

#dobre vijesti

Dugootočani više neće morati u Zadar zbog osobne iskaznice i vozačke

Dugootočani više neće morati u Zadar zbog osobne iskaznice i vozačke
Šime Zelić/ PIXSELL

Uoči skorašnjeg obilježavanja Dana policije i blagdana svetog Mihovila, zaštitnika policije Policijska uprava zadarska je u Salima na Dugom otoku svečano otvorila obnovljeni objekt Pomorske i aerodromske policije.

Dio je to opsežnog projekta osnaživanja sigurnosti na otocima.

U Salima svečano otvoren obnovljeni objekt Postaje pomorske i aerodromske policije U Salima svečano otvoren obnovljeni objekt Postaje pomorske i aerodromske policije

- Lani je obnovljen objekt na Silbi, a ovaj u Salima uvelike će olakšati život stanovnicima jer za brojne upravne poslove neće morati putovati u Zadar, kaže načelnik policijske uprave Anton Dražina:

- Tu ćemo i zaprimati zahtjeve za osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu, putovnicu...  Stanovnicima Dugog otoka će biti omogućeno da to jednom mjesečno odrade ovdje, a bude li potrebe omogućit ćemo i dvaput mjesečno.

Načelnik općine Sali Zoran Morović:

- Ovo je za našu općinu, koja je treća po veličini u Zadarskoj županiji, od izuzetnog značaja. Pretežno starijem stanovništvu otoka bit će omogućeno da do dokumenata dođu na jednostavan način. Mislim da su sredstava koja smo utrošili za ovaj projekt, a nije u pitanju malo novca s obzirom na našu općinu, itekako dobro uložena.


Reci što misliš!