Događaji

#promocija

Promovirano 72 prvostupnika Primijenjene ekologije u poljoprivredi i Podvodnih znanosti i tehnologija

Promovirano 72 prvostupnika Primijenjene ekologije u poljoprivredi i Podvodnih znanosti i tehnologija

Na Sveučilištu u Zadru danas je održana svečana promocija 72 prvostupnika Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu.

Riječ je o studentima koji su uspješno završili sveučilišne preddiplomske studije Primijenjene ekologije u poljoprivredi i Podvodnih znanosti i tehnologija, a diplome koje su primili, istaknuto je na promociji, potvrda su njihove ustrajnosti i marljivog rada, znanja i vještina koje su usvojili.

Svečana promocija prvostupnika Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Svečana promocija prvostupnika Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Prvostupnicima su na njihovom uspjehu čestitali pročelnik Odjela izv. prof. dr. sc. Tomislav Šarić, zamjenik pročelnika izv. prof. dr. sc. Ivan Župan, promotor izv. prof. dr. sc. Lavčević, drugi profesori, brojni prijatelji i članovi obitelji. Pročelnik Šarić posebno je zahvalio roditeljima koji su im povjerili svoju djecu.

- Roditelji, znam da ste ponosni na svoju djecu ali sigurno i malo zabrinuti kako će se snaći na tržištu rada i u daljnjem životu. Vjerujem kako su tijekom studija osim mnogih prijatelja stekli znanja i vještine koja su ih dobro pripremile za daljnje obrazovanje i tržište rada te pomogle da postanu ljudi kakvi jesu, na ponos svojim obiteljima ali i našem Odjelu i cijeloj akademskoj zajednici.

Studiranje na našem Odjelu je studiranje u jednoj velikoj obitelji u kojoj sve ne ide
glatko, ali u kojoj brige jednih o drugima sigurno ne nedostaje. Vjerujem da smo zajedno stvorili mlade ljude s potrebnim znanjima koja ih čine spremnim za izazove u svijetu koji se brzo mijenja
, rekao je pročelnik Šarić.

Promotor izv. prof. dr. sc. Lav Bavčević rekao je promoventima kako će se nakon proslave suočiti s novim izazovima.

- Osim znanja i stečenih vještina u svoj rad hrabro unesite svoju osobnost kao što ste to radili i kroz studiji koji ste uspješno završili. Za vas koji ćete izabrati daljnje učenje i usavršavanje, nadamo se da će izabrati neki od diplomskih studija na Sveučilištu u Zadru.

Diploma koju primate potvrda je vaše spremnosti za novu dionicu života. Na tom putu jednako je važno prepoznati što je istina i što je dobro, a to možete postići samo znanjem, iskrenošću i dobrotom. Na tom putu slobodno tražite našu podršku, a sada Vam želimo sreću te vam još jednom čestitamo na stečenim diplomama sveučilišnih prvostupnika, inženjera primijenjene ekologije u poljoprivredi i sveučilišnih prvostupnika podvodnih znanosti i tehnologija, poručio je Bavčević.

Nakon prisege i obećanja da će promoventi u svom radu nasljedovati akademske stečevine i promicati humanističke vrijednosti uslijedio je svečani čin podjele diploma. Svečanost je svojim nastupom uveličala zadarska ženska klapa Anima Maris.


Reci što misliš!