Događaji

čestitamo!

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanko Ožanić Zadar jedna od dobitnika EITA 2024.: Europske nagrade za inovativno poučavanje

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanko Ožanić Zadar jedna od dobitnika EITA 2024.: Europske nagrade za inovativno poučavanje

Iz Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića stižu lijepe vijesti – ova je škola jedna od dobitnika EITA 2024.: Europske nagrade za inovativno poučavanje!

Nagrada se dodjeljuje četvrtu godinu zaredom iznimnim projektima i nastavnim praksama u sklopu programa Erasmus+. Naš projekt mobilnosti Erasmus+ “Novim znanjima za zdravije sutra”, koji je uspješno realiziran upravo zahvaljujući neophodnim inovacijama u doba pandemije. Iznimno smo zahvalni na ovoj nagradi jer je ona potvrda uspješnosti dugoročnih strategija naše škole i ustrajnosti rada na kvaliteti obrazovanja koje želimo pružiti našim učenicima!, navodi se u objavi Škole.

Već četvrtu godinu zaredom EITA nagrađuje iznimne projekte i nastavne prakse u sklopu programa Erasmus+.

Među dobitnicima iz Hrvatske istaknuli su se DV „Olga Ban” koji svojim projektom jačanja kompetencija odgojitelja potiče razvoj Europskog obrazovnog prostora, te OŠ Stjepana Cvrkovića koja je inkluzivnim metodama podizala motivaciju učenika. Uz njih, Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek svojim projektom BeWEEN unaprijedio je digitalne kompetencije učenika, a Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića osmislila je inovativne vrste mobilnosti u strukovnom obrazovanju tijekom pandemije.

Više detalja doznajte OVDJE. 


Reci što misliš!