Događaji

#jahanje

Otkrijte čaroliju jahanja uz kupanje na konjima u blizini Biograda na Moru

Otkrijte čaroliju jahanja uz kupanje na konjima u blizini Biograda na Moru

Ukoliko ste u potrazi za nezaboravnim iskustvom koje spaja ljubav prema prirodi i avanturi, ne propustite jedinstvenu priliku za jahaću avanturu uz Vransko jezero. Smješteno u blizini predivnog Biograda na Moru, ovo je savršen izlet za sve ljubitelje konja i prirode, bez obzira na iskustvo u jahanju.

Ova avantura traje četiri sata i pruža vam priliku da istražite očaravajuće krajolike oko Vranskog jezera. Ovaj izlet nije samo prilika za jahanje u prirodi, već i za uživanje u kupanju na konjima, što je zaista jedinstveno iskustvo. Zamislite se kako se vaš konj i vi zajedno rashlađujete u vodi dok uživate u nevjerojatnim pogledima na jezero i okolne pejzaže.

Za sve one koji se možda prvi put susreću s jahanjem, ne brinite! Iskusni vodiči će vas pažljivo uputiti i pružiti sve potrebne savjete kako biste se osjećali sigurno i ugodno. Jahanje je prilagođeno svim razinama iskustva, pa čak i potpuni početnici mogu sudjelovati u ovoj nevjerojatnoj avanturi.

Kako bi iskustvo bilo još potpunije, ovaj klub nudi vam besplatnu marendu koja uključuje dalmatinski pršut, sir, kolač, piće i svježe voće. Savršeno je za opuštanje i uživanje nakon jahanja i kupanja. Također, svi sudionici će primiti digitalne fotografije kako bi mogli sačuvati uspomene na ovu nevjerojatnu avanturu.

Ne propustite priliku da doživite ovu čarobnu avanturu u blizini Biograda na Moru. Rezervirajte svoje mjesto i prepustite se čarima jahanja uz kupanje na konjima, jer ovo je iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život!


Reci što misliš!