Događaji

#poslovne ponude

Tjedna ponuda poslova u zadarskoj županiji

Tjedna ponuda poslova u zadarskoj županiji
foto ilustracija - KAportal/Pixsell

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na posao.hr., pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

Falkensteiner Hotel & Residences traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u resortu Punta Skala u Petrčanima. Nudimo all-inclusive onboarding, besplatne obroke fitness te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se do 26.9.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i
Umagu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, osposobljavanje s mentorom, naknadu za prijevoz i topli obrok, te dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje. Prijavite se do 22.9.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad Zadarskoj i još dvije županije. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno, stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se do
11.10.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, mogućnost rada na 20, 30 ili 40 sati tjedno te besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod pokroviteljstvom. Prijavite se do 2.10.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad u Ugljanu. Od kandidata se očekuje minimalno 2 godine iskustva. Poslodavac nudi stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, božićnicu, uskrsnicu, regres, te dodatno zdravstveno osiguranje. Prijavite se  do 20.9.2024.
Dolex d.o.o. traži Vozača/Dostavljača (m/ž) s C kategorijom i kodom 95 za rad u Zadru. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole C kategorije i koda 95. Nudi se stalni radni odnos u Zadarskoj županiji. Prijavite se do 25.9.2024.


Studenac d.o.o. traži Voditelja područja i Prodavača (m/ž) za rad u Zadru i još nekoliko županija. Nude se obuke, bonusi, mogućnosti napredovanja, dodatno plaćen rad nedjeljom, naknada za prijevoz i druge pogodnosti. Prijavite se  do 29.9.2024. a za Prodavača do 4.10.2024.

B for Business d.o.o. traži Modnog konzultanta u prodaji Prodavača /Studenta (m/ž) za rad u Zadru. Idealni kandidati su ambiciozni, komunikativni, i imaju iskustvo u modnoj industriji. Nude se bonusi, nagrade, mogućnost profesionalnog razvoja, božićnica i timska druženja. Prijavite se  do 20.9.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare i elektro pomoćnike (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, plaćeni smještaj, edukacije i događanja za zaposlenike. Prijavite se do 31.12.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonalds traži Radnike za McCafé (m/ž) za više lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prosječna neto plaća od 1140 €, dodatne nagrade, jubilarne bonuse i fleksibilne radne uvjete. Prijavite se do 20.9.2024.


Reci što misliš!