Događaji

#pročitajte

Filip Hozjak predstavio spot za prvi solo singl "Obale dvije"

Filip Hozjak predstavio spot za prvi solo singl

Filip Hozjak, poznati tenor i član glazbene skupine 4 Tenora, zakoračio je u solo vode predstavljanjem svog prvog singla "Obale dvije" i pratećeg glazbenog spota. Uz Hozjaka, u spotu se pojavljuje i Edita Misirić Vrkljan, poznata novinarka, urednica i bivša voditeljica s RTL televizije.

"Dugi, dugi niz godina sam sanjao i maštao o ovome", priznao je Hozjak o izlasku svog prvog solo singla. Kao član stalne postave zagrebačkog Kazališta Komedija i grupe 4 Tenora, Hozjak je čekao pravo vrijeme i tim kako bi započeo solističku karijeru. Sada je, kako kaže, taj trenutak napokon stigao.

Ostvarenje dječačkog sna

Tekst pjesme "Obale dvije" napisao je Nikola Kristić, glazbu je skladao Bruno Krajcar, a aranžman potpisuje Saša Miočić. Filip je izrazio zadovoljstvo suradnjom s timom i napomenuo da mu je to veliki vjetar u leđa, posebno nakon što je na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku osvojio nagradu za najbolji tekst.

"Zaista sam sretan i počašćen što sam izlaskom ove pjesme ostvario svoj dječački san. Čekao sam pravu pjesmu, prave autore i tim koji će stati uz mene na ovom glazbenom putovanju," rekao je Hozjak. Također je dodao kako je čekao trenutak kada će pjevački sazrijeti i biti spreman za solo karijeru, te da je sada vrijeme za novu solističku priču.

Glazbeni spot i posebna gošća

Glazbeni spot, pod redateljskom palicom Igora Ivanovića, sniman je na nekoliko atraktivnih lokacija. Posebnu čar daje gostujuća protagonistica Edita Misirić Vrkljan. "Velika mi je čast što je Edita sudjelovala u spotu. Svojom pojavom dala je posebnu dimenziju ovoj pjesmi," izjavio je Filip.

Novi korak u karijeri

Hozjak je svoje glazbeno obrazovanje započeo u Glazbenoj školi u Varaždinu, a usavršavao se u Grazu i Osijeku. Poznat je po nastupima u opernim i operetnim produkcijama, te zapaženim ulogama u mjuziklima u Gradskom kazalištu Komedija. Od 2018. godine član je 4 Tenora, s kojima je održao brojne koncerte diljem Hrvatske i inozemstva.

Nakon brojnih ljetnih koncerata s 4 Tenora i priprema za mjuzikl "Les Misérables" u Komediji, Hozjak planira nastavak solo karijere i rad na novim pjesmama. "Cilj je svakako nastaviti graditi solo priču, okupiti kvalitetnu autorsku ekipu i zaokružiti sve to izdavanjem albuma", najavio je Filip, pozivajući sve da pogledaju njegov novi spot.


Reci što misliš!