Događaji

#pročitajte

Premijera Filma "Bubimir Bubimir" u Zagrebu Oduševila Publiku!

Premijera Filma

Zagreb, 5. rujna 2024. – Filmska sezona u Zagrebu započela je na spektakularan način premijerom filma "Bubimir Bubimir". Premijerna projekcija održana u CineStar Arena IMAX pružila je nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ovaj dugo očekivani film studija Warner Bros., u distribuciji Blitz filma, privukao je brojne poznate osobe poput Sandija Pega, Cindy Šoštarić, Milana Đorđevića, Jacquesa Houdeka, Jelene Veljače, Nike Dorie Grbac, Lovre Jurage, Marka Petrića i mnogih drugih. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem, a veliki doprinos tome dao je i partner filma – Fanta.

Premijera je izazvala veliku pažnju influencera, TikTokera i strastvenih filmofila koji su prvi zakoračili u fantastični svijet Tima Burtona. Film je već dobio izuzetno pozitivne reakcije na međunarodnim festivalima, poput višeminutnih ovacija u Veneciji, što je nagovijestilo i oduševljenje zagrebačke publike.

Glumačka postava uključuje slavne glumce kao što su Jenna Ortega, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe i, naravno, neponovljivi Michael Keaton u svojoj kultnoj ulozi Bubimira. Tim Burton, maestro vizualne estetike, izjavio je kako je ovaj projekt za njega vrlo osoban i prožet emocijama, što je publika odmah prepoznala.

"Bubimir Bubimir" je film koji briše granice između stvarnog i nestvarnog, a od danas je dostupan u svim kinima, uključujući IMAX i druge premium formate. Ulaznice su već u prodaji, a prvi komentari publike film opisuju kao "nezaboravno iskustvo".

Pridružite se mnogima koji već govore o ovom filmu i ne zaboravite – tri puta recite njegovo ime... ako se usudite!


 


Reci što misliš!