Događaji

#info

Ryanair snizio cijene – Ulovite jeftine letove iz Hrvatske još danas!

Ryanair snizio cijene – Ulovite jeftine letove iz Hrvatske još danas!
C A

Ryanair je odlučio započeti rujan s odličnim vijestima za sve putnike! Danas, 4. rujna, aviokompanija nudi "Flash Sale" – posebnu akciju u kojoj možete ugrabiti karte s popustom od 20%. Ova ponuda vrijedi za putovanja do 30. studenog, što znači da imate priliku planirati jesenski odmor po povoljnim cijenama.

Letovi iz Hrvatske
Ryanair nudi širok izbor letova iz gotovo svih hrvatskih zračnih luka. Iz Zagreba se može letjeti na čak 12 destinacija, uključujući Kos, Malagu, Rim i Basel. Dubrovnik također nudi atraktivne opcije, s letovima za sedam različitih destinacija, poput Helsinkija, Milana i Londona. Za putnike iz Pule tu je let za Beč, dok Osijek nudi povoljan let do Londona. Rijeka također nudi dva leta po sniženim cijenama. Iz Zadra, jedne od najpopularnijih polaznih točaka, dostupno je čak 15 destinacija, uključujući Krakow i Bolognu.

Ponuda vrijedi do ponoći!
Ova akcija traje samo danas do ponoći, stoga požurite i ulovite svoje karte na vrijeme. Detaljan popis svih dostupnih destinacija možete pogledati na službenoj Ryanair stranici.

Ne propustite ovu priliku i isplanirajte svoj savršeni jesenski bijeg po nevjerojatno povoljnim cijenama!


Reci što misliš!