Događaji

sveučilište u zadru

Prva Ljetna škola znanstvene komunikacije je popunjena, još traju prijave na PUBMET 2024 konferenciju

Prva Ljetna škola znanstvene komunikacije je popunjena, još traju prijave na PUBMET 2024 konferenciju

Provjerite cjeloviti ovogodišnji program PUBMET2024 konferencije, registrirajte se za PUBMET2024 u Zadru

Prva Ljetna škola znanstvene komunikacije je popunjena, ali Vas podsjećamo da se još uvijek možete registrirati za 11. PUBMET2024 konferenciju o znanstvenoj komunikaciji u kontekstu otvorene znanosti, koja će se održati od 12. do 13. rujna u Zadru.

Sigurni smo da će Vas ovogodišnja središnja tema konferencije - promjene u sustavima vrednovanja u znanosti - potaknuti na sudjelovanje u raspravama i neformalnu razmjenu iskustava, mišljenja i stavova s našim cijenjenim predavačima i sudionicima. 

Naša pozvana predavačica Bianca Kramer predstavit će nam složeni odnos vrednovanja u znanosti i otvorenosti, te na koje načine se sustav vrednovanja promijenio u različitim zemljama. Emanuel Kulczycki će u svom pozvanom izlaganju dati pregled sustava znanosti u zemljama istočne Europe, te razloge izostanka promjena u sustavima vrednovanja u tim zemljama. Aktivnosti Koalicije za unaprjeđenje sustava vrednovanja (CoARA) predstavit će nam Erzsébet Tóth-Czifra

Također ćemo tijekom panel rasprava razmatrati uloge znanstvene čestitosti i etike, kao i različite inicijative i provedbe promjene sustava vrednovanja. Poslušajte stavove naših voditelja Matta Hodgkinsona i Emanuela Kuczyckog, kao i panelista, te sudjelujte u raspravama o ovim važnim temama!

Provjerite cjeloviti ovogodišnji program PUBMET2024 konferencije, registrirajte se za PUBMET2024 u prekrasnom Zadru i zajedno s nama postanite stvaratelji promjena!

Ako ipak niste u mogućnosti pridružiti nam se u Zadru, možete nas pratiti na našem YouTube kanalu te društvenim mrežama FacebookX i Instagram.

Sa svim dodatnim pitanjima slobodno nam se obratite na pubmet@unizd.hr.

Veselimo se skorom druženju u Zadru!

PUBMET2024 Organizacijski Odbor


Reci što misliš!