Događaji

od 6. do 15. rujna

Prvo ljetno izdanje Zadar Street Food Festivala: Nova iskustva uz hranu, glazbu i nezaboravne trenutke!

Prvo ljetno izdanje Zadar Street Food Festivala: Nova iskustva uz hranu, glazbu i nezaboravne trenutke!

Prvi ljetni Zadar Street Food Festival donosi novitete i u glazbi i u hrani: “Vjerujemo da će biti najbolji do sad!“

Nakon iznimno uspješnog proljetnog i jesenskog izdanja, osmo izdanje Zadar Street Food Festivala stiže po prvi put u ljetnom ruhu s novim, većim i uzbudljivijim sadržajem! Ovog puta, festival donosi potpuno osvježenu ponudu koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije ljubitelje ulične vrhunske hrane i odlične glazbe.

Zato budite i ovog puta dio poznatog street food festivala od 6. rujna do 15. rujna na dobro poznatoj lokaciji uz more, na Puntamici!

A zašto ne smijete propustiti Zadar Street Food Festival #summeredition?

Jer jer veći i bolji – Podižemo ljestvicu! Mijenjamo stvari i uvodimo brojne novitete kako bismo vam pružili još bogatije i zanimljivije iskustvo: od hrane, glazbe sve do ambijenta.

Jer nudi gastronomsko-glazbeni užitak – Okupljamo vrhunske ugostitelje koji će svojim kreativnim pristupom oduševiti sve posjetitelje! Imat ćete priliku kušati inovativna 'ulična' jela koja spajaju tradiciju i moderne kulinarske trendove.

No, to nije sve – uz hranu, kao i uvijek, dolazi i naš, sad već poznati, glazbeni program! Očekuju vas nastupi popularnih hrvatskih izvođača poput Indire, Nene Belana, grupe Silente i drugih koji će osigurati nezaboravne večeri uz more. Uz to, mislili smo i na one koji vole dobre, stare dance hitove pa će na našem hrvatskom trash partyju 13. rujna uživati kao nikad!

Otvorenje Festivala: povratak u prošlost - veliki Saturnus party

Ovo ljetno izdanje odlučili smo otvoriti sa stilom: legendarnim Saturnus Partyjem! Prisjetite se kultnih hitova iz 80-ih i 90-ih koji su svirali u jednom od najpoznatijih zadarskih klubova. Otvoren 1988. godine, Saturnus je bio centar noćnog života i mjesto gdje su mnogi započeli svoje plesne avanture. Na ovoj posebnoj večeri oživjet ćemo duh tog doba uz glazbu koja je obilježila generacije...

* Street food festival otvoren je svakim radim danom od 16 do 24 sata, dok vikendom, u finoj hrani i osvježavajućim pićima možete uživati od 12 do 24 sata.


Reci što misliš!