ne propustite
Gastro fešta za sve posjetitelje: Sukošan bira najbolji brudet
U Sukošanu se danas održava 4. Brudetijada. Brudet će se spremati na Donjem moru, program počinje u 20 sati. U gastro kutku poznati zadarski kuhar Renato Kraljev rukovodi kuhanjem velikog brudeta za posjetitelje.
U Sukošanu se danas održava 4. Brudetijada. Brudet će se spremati na Donjem moru.
Program počinje dolaskom kaića sa feralima koji će dovesti ribu na mul u 20 sati.
U sklopu programa održati će se i svičarenje - natjecanje u lovu ribe "pod feralom na osti".
Posebni gosti su Družba Pivčeva kala s neretvanskim brudetom od jegulja , žaba i cipala te KUD Matija Gubec iz Slavonskog Kobaša.
U gastro kutku poznati zadarski kuhar Renato Kraljev rukovodi kuhanjem velikog brudeta za posjetitelje. Najbolji brudet bit će nagrađen. Za dalmatinsku pismu zadužena je klapa Mirakul.
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!