Događaji

svečana prigoda

Općina Zemunik Donji dobila je novu sportsku dvoranu

Općina Zemunik Donji dobila je novu sportsku dvoranu

Svečanom sjednicom općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Zemunik Donji i blagdan nebeske zaštitnice Kraljice mira-Kraljice Hrvata

U sklopu proslave svečano je otvorena nova sportska dvorana čiju je izgradnju u cijelosti financirala Općina Zemunik, a osim školskoj djeci bit će na raspolaganju sportašima i rekreativcima

Načelnik ove općine Ivica Šarić uz ostalo je rekao kako je u tijeku izgradnja sustava odvodnje, projektiranje novog dječjeg vrtića te da se očekuje postupak javne nabave za izgradnju društvenog doma u Zemuniku Gornjem koji će se financirati kroz ITU mehanizam.

Svečanoj sjednici koja je održana u novoj športskoj dvorani nazočio je ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, župan Božidar Longin, zamjenik župana Šime Vicković, predstavici gradova i općina sa područja Zadarske županije te brojni drugi gosti.

Čestitajući načelniku i njegovim suradnicima na uspješno provedenom projektu župan Božidar Longin je istaknuo:

"Još jedan od niza zajedničkih projekata na kojem smo radili je izgradnja Poljoprivredno-edukacijskog centra, kraj rasadnika Piket, na čemu smo godinama radili.

Projekt je vrijedan gotovo 1,3 milijuna eura, a dovršetak se očekuje kroz otprilike mjesec dana.

Uvjeren sam kako je ovaj projekt nešto što Zadarskoj županiji treba i kako će njegovim ostvarenjem biti ostvaren veliki iskorak u području edukacije poljoprivrednika."
 


Reci što misliš!