Događaji

15. kolovoza

Sajamski dan u Povljani: 15. kolovoza 2024. obilježit će cjelodnevni program i bogata ponuda

Sajamski dan u Povljani: 15. kolovoza 2024. obilježit će cjelodnevni program i bogata ponuda
Dino Stanin/PIXSELL

Kako bi se dodatno obogatila turistička ponuda i promovirale lokalne tradicije, Općina Povljana donosi poseban događaj za sve posjetitelje i mještane. Načelnik Općine Povljana, Predrag Rukavina, proglasio je 15. kolovoza 2024. sajamskim danom, koji će se održati u okviru promidžbeno-turističkih aktivnosti na ovom području.

Sajamski dan započet će u ranim jutarnjim satima, a trajat će do kasno navečer, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi lokalnih proizvoda i rukotvorina. Prigodna prodaja održat će se na kioscima i štandovima diljem mjesta, a svi zainteresirani moći će obići i kupiti autentične suvenire, domaće prehrambene proizvode, kao i razne rukotvorine koje odražavaju duh ovog prekrasnog dalmatinskog kraja.

Ovaj cjelodnevni događaj zamišljen je kao prava poslastica za sve ljubitelje tradicionalne i lokalne kulture. Posjetitelji će moći kušati domaće specijalitete, upoznati se s ponudom lokalnih obrtnika te uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji će pratiti sajam. Sajamski dan u Povljani pruža jedinstvenu priliku da se svi, od lokalnog stanovništva do turista, povežu i zajedno proslave ljepotu i raznolikost ovog kraja.

Stoga, ne propustite priliku da budete dio ove posebne manifestacije. Posjetite Povljanu 15. kolovoza i uživajte u danu prepunom sadržaja, dobrog raspoloženja i nezaboravnih trenutaka!


Reci što misliš!