Događaji

Prijave do 18. rujna

Općina Pašman financira kupovinu radnih bilježnica i obveznih radnih materijala u iznosu do 200 eura po učeniku

Općina Pašman financira kupovinu radnih bilježnica i obveznih radnih materijala u iznosu do 200 eura po učeniku
TZO Pašman

Načelnik Općine Pašman Krešimir Ćosić je donio odluku o financiranju radnih bilježnica i obveznih radnih materijala za učenike s prebivalištem na području Općine Pašman u školskoj godini 2024./2025.

Pravo na financiranje ostvaruju učenici od 1. do 8. razreda Osnovne škole Vladimir Nazor u Neviđanima koji barem s jednim roditeljem/skrbnikom imaju prijavljeno prebivalište na području općine.

Iznos financiranja troškova kupnje radnih bilježnica i obveznih radnih materijala iznosi do 200 eura po učeniku što je povećanje u odnosu na prošlu godinu od čak 150% za učenike od 1. do 4. razreda te povećanje od skoro 70% za učenike od 5. do 8. razreda.

Da bi ostvario pravo na dodjelu novčanog iznosa za financiranje troškova kupnje radnih bilježnica i obveznih radnih materijala, roditelj/skrbnik mora podnijeti zahtjev te uz njega priložiti:

  • dokaz o prebivalištu: obostranu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu ne starije od 6 mjeseci za jednog roditelja/skrbnika,
  • presliku transakcijskog računa roditelja/skrbnika na koji će se isplatiti iznos financiranja,
  • presliku računa za kupljene radne bilježnice i obvezni radni materijal,
  • izjavu o pristanku obrade podataka u svrhu ostvarivanja prava na financiranje radnih bilježnica i obveznog radnog materijala.

Rok za podnošenje zahtjeva s preostalom dokumentacijom iz natječaja je do 18. rujna, a prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu: Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23 262 Pašman ili osobno u pisarnicu Općine Pašman svakim radnim danom od 8 do 12 sati.

Samu odluku kao i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Općine Pašman.


Reci što misliš!