Događaji

dhmz

U Dalmaciji sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće s temperaturom do 37 °C

U Dalmaciji sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće s temperaturom do 37 °C

Uz toplu i vrlo toplu noć, osobito uz obalu i na otocima, vrućina će se teže podnositi, ali se osvježenje može potražiti u moru čija je temperatura između 25 i 28 °C.

Nedjelja će na istoku Hrvatske biti većinom sunčana, od sredine dana ponegdje uz umjerenu naoblaku. Bit će vruće, ponegdje i vrlo vruće, ali će najniža temperatura u noći i ujutro biti uglavnom niža od 20 °C.

Predah od vrućine moguć je tijekom noći i jutra i u središnjoj Hrvatskoj, uz najnižu temperaturu između 17 i 19 °C. Danju će prevladavati sunčano uz slab vjetar i temperaturu između 32 i 35 °C.

Na sjevernom Jadranu vruće, ponegdje i vrlo vruće, dok će u gorju najniža temperatura biti između ugodnih 16 i 18 °C. Danju vruće, od 30 do 33 °C. Prevladavat će sunčano, uz more vedro. U noći i ujutro uz obalu će puhati slaba do umjerena bura, danju jugozapadni i sjeverozapadni vjetar.

U Dalmaciji sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće s temperaturom do 37 °C.

Uz toplu i vrlo toplu noć, osobito uz obalu i na otocima, vrućina će se teže podnositi, ali se osvježenje može potražiti u moru čija je temperatura između 25 i 28 °C. U noći i ujutro uz obalu bura, danju jugozapadni, prema otvorenom sjeverozapadni vjetar.

I na jugu Hrvatske će nakon bure puhati slab do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni vjetar pa će more biti malo do umjereno valovito. Jutro toplo i vrlo toplo, danju uz sunčano vrijeme vruće, u zaobalju i vrlo vruće.


Reci što misliš!