Događaji

vremenska prognoza

U Dalmaciji i danas sunčano i vruće, od sredine dana sjeverozapadnjak

U Dalmaciji i danas sunčano i vruće, od sredine dana sjeverozapadnjak
Šime Zelić/ PIXSELL

U Dalmacija sunčano i vruće - najviša temperatura zraka između 31 i 35 °C. U njezinoj unutrašnjosti poslijepodne slab do umjeren razvoj oblaka i mala vjerojatnost za lokalni pljusak.

U utorak će u istočnim krajevima Hrvatske većinom biti sunčano, osobito poslijepodne. U noći i ujutro oblačnije, ponegdje s malo kiše, uglavnom u zapadnoj Slavoniji i Posavini. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, najviša dnevna temperatura oko 28 °C.

U središnjoj Hrvatskoj u noći mjestimice malo kiše i poneki pljusak, ujutro i prijepodne umjereno do pretežno oblačno, zatim sunčanije, no malo svježije nego u ponedjeljak - između 26 i 28 °C, a ujutro će biti malo toplije.

Na sjevernom Jadranu prevladavat će sunčano i vruće uz buru koja će slabjeti, ali podno Velebita u noći i ujutro mjestimice će još biti jaka uz umjereno valovito more. U Gorskoj Hrvatskoj umjereno do pretežno oblačno, prijepodne gdjegod uz tek malo kišu, a od sredine dana smanjenje naoblake, najprije u Lici gdje će danju biti najtoplije, i do 30 °C. 

U Dalmacija sunčano i vruće - najviša temperatura zraka između 31 i 35 °C. U njezinoj unutrašnjosti poslijepodne slab do umjeren razvoj oblaka i mala vjerojatnost za lokalni pljusak.

U noći i ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.


Reci što misliš!