Događaji

fešta na zadarskoj rivi

15. dm Zadar jump okupio više od 2 tisuće sudionica i sudionika

15. dm Zadar jump okupio više od 2 tisuće sudionica i sudionika
Bojan Bogdanić

Više od 2.000 sudionica i sudionika dm Zadar jumpa tijelima su danas na zadarskoj rivi ispisali „15 happy years“, čime su obilježili 15 godina podrške Školi plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica.

Tijekom 15 godina djelovanja, Škola je djeci omogućila usvajanje novih vještina, jačanje samopouzdanja i uspješniju socijalizaciju, a svi sudionici ovogodišnjeg Jumpa podržali su nastavak rada Škole kojoj je namijenjeno 50 posto prihoda od prodaje ulaznica.

dm Zadar Jump 2024. dm Zadar Jump 2024.

Ponosni smo što smo i ove godine upoznali djecu koja pohađaju Školu plivanja za koju skačemo. Njihov napredak nas nadahnjuje već 15 godina, jer vidimo što je moguće postići uz malu pomoć zajednice i puno upornosti i predanosti. Ponosni smo i zahvalni što je dm već dugi niz godina dio ove prekrasne zadarske priče koja je dokaz da uživanje u ljetnim radostima može ići ruku pod ruku s odgovornim odnosom prema zajednici i prema vlastitom zdravlju, izjavio je Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria.

Tri skoka obilježila su ovogodišnji Jump: zajednički skok na noge, dvostruki domino skok i skok s jastučićima na napuhavanje. Vrijeme između skokova bilo je ispunjeno bogatim zabavno-glazbenim programom, koji je upotpunio koncert Ante Casha.

51 osoba upućena na daljnje dermatološke preglede

Čak 832 sudionika i posjetitelja obavila su besplatni dermatološki pregled, što je rekordan broj pregledanih od 2011. godine, kada su se na zadarskoj rivi održali prvi pregledi. Besplatne preglede ove je godine u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se...i uživaj na suncu“ obavljalo šest dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum te su 51 osobu uputili na daljnje preglede.

dm Zadar jump još je jednom potvrdio da je Zadar idealna turistička destinacija koja, uz prirodne i povijesne ljepote, nudi najbolju ljetnu zabavu u jedinstvenoj kombinaciji s odgovornim odnosom prema zajednici i vlastitom zdravlju.


Reci što misliš!