Događaji

udruga pojonsko srce

Poljana proslavila blagdan Sv. Petra i Pavla

Poljana proslavila blagdan Sv. Petra i Pavla
T. Ivanov

Svi koji su propustili posjetiti Poljanu protekli vikend podsjećamo da "Pojonsko srce 2024" započinje u nedjelju 14. srpnja i završava u subotu 20. srpnja.

Svečanost blagdana Sv. Petra i Pavla u Poljani započela je u petak u crkvi Kraljice mira gdje je uz misu i blagoslov restauriranog kipa Sv. Petra, župnik don Filip Kucelin u procesiji koju je predvodio sa župljanima, kip Sv. Petra prenio u crkvicu Sv. Petra.

Svečanost blagdana nakon jutarnje i popodnevne mise u crkvici Sv. Petra nastavljena je uz koncert i zabavu Olivera Jakovčeva i Berekina.

Nakon njih Željko Franin - Ćita premijerno je izveo pjesmu "Zaratinka moja" a DJ Zdaga svojim glazbenim odabirom sve nazočne držao je na okupu do svitanja.

Udruga "Pojonsko srce" zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji zabave, te svima koji su posjetili štandove.

- Hvala našim članovima, personalu Caffe bar-a i "komunalcima" koji su se svojski potrudili oko čišćenja prostora kako bi (kao i svako jutro) već u 7 sati mogli ispijati svoju prvu jutarnju kavu.

Uskoro vam pripremamo nova iznenađenja a svi koji su propustili posjetiti Poljanu protekli vikend podsjećamo da "Pojonsko srce 2024" započinje u nedjelju 14. srpnja i završava u subotu 20. srpnja.


Reci što misliš!