Događaji

otvorenje ljetne sezone

Uspješno provedena 9. Feštica na bazenu Kolovare

Uspješno provedena 9. Feštica na bazenu Kolovare

Članovi i prijatelji Plivačkog kluba Zadar, kao dobri domaćini i ove godine su se pobrinuli oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare.

U organizaciji Kluba je održana 9. po redu Feštica na bazenu Kolovare koja se odvila u utorak 25.06.2024. Iako je kiša u ranijim jutarnjim satima odgodila na kratko provedbu događaja, Feštica je okupila velik broj djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan iza nas! Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i prijatelja plivanja.

Čišćenje bazena su preuzeli naši stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima naših vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u dvije igre (cijeđenje majica i vođenje lopte na reketu), a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba. Pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada. Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podjeljeni u 4 grupe.

Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio Feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom. Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića, sportski dan se nastavio kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica, dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih te izvrstan uvod u novu ljetnu sezonu.

PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju! Klub se zahvaljuje svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja.

Na kraju se zahvaljujemo i našim brojnim sponzorima bez kojih bi Fešticu bilo teško prirediti:

Cromaris, Dechatlon, Radio057, Caffe bar Spin, Locanda Food House and Bar, Famous Beach Bar & Grill, Taxi pizza Speedy, Gelateria Eva, Pizzeria Šime, Bob Rock's Ice cream Shop, Papica Burger House.

PLIVAČKI KLUB ZADAR UPISUJE NOVE ČLANOVE U LJETNU ŠKOLU PLIVANJA I OBUKU NEPLIVAČA OD 01.07. NA BAZENU KOLOVARE

Pozivamo sve djevojčice i dječake na upis u ljetnu školu plivanja!

Treninzi će se na bazenu Kolovare odvijati 5 puta tjedno, od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu. Prije upisa svako dijete mora doći na testiranje, potrebno je ponijeti opremu za plivanje. Testiranja za upis u ljetnu školu plivanja odvijaju se svakim radnim danom, na bazenu Kolovare od ponedjeljka 01.07. u terminu 10:30 sati. Vidimo se!

LJETNA ŠKOLA PLIVANJA PK ZADAR traje do 31.08.2024., a novi članovi su dobrodošli kroz cijelo ljeto.


Reci što misliš!