Događaji

petak, 28. lipnja

Dodjela oznake "Proizvodi hrvatskog seljaka" u Wine Gardenu na Gradskoj tržnici

Dodjela oznake
eZadar Foto

Tržnica Zadar d.o.o. već treću godinu zaredom poljoprivrednim proizvođačima dodjeljuje oznake "Proizvodi hrvatskog seljaka". Prigodan program uz hranu i piće planiran je u petak, 28. lipnja za 11 sati u Wine Gardenu Zadar na tržnici na Poluotoku.

Tržnica Zadar d.o.o. u suradnji sa Upravnim odjelom za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije te Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije provodi projekt Udruge hrvatskih tržnica (UHT) pod nazivom „Certificirana seljačka tržnica“ pri čemu se certifikat, odnosno Oznaka “Proizvodi hrvatskog seljaka” već treću godinu dodjeljuje poljoprivrednim proizvođačima u skladu s odredbama Pravilnika o organizaciji i radu certificirane seljačke tržnice i uporabi oznake "Proizvodi hrvatskog seljaka".

Ove godine je 17 kandidata, što je veliki uspjeh.

Certifikate odnosno oznake “Proizvodi hrvatskog seljaka” će dobiti:

OPG Mile Soldo iz Islama Latinskog; OPG Mateo Pastuović iz Murvice; OPG Nedjeljko Vidaić iz Murvice; OPG Nenad Gambiraža iz Zadra; OPG Ines Sorić iz Bibinja; OPG Ivica Bošnjaković iz Piškorevca; OPG Milka Bašić iz Škabrnje; OPG Franči Bukša s Paga; OPG Marko Matić iz Koprivnice; OPG Anka Marinović iz Zadra , OPG Pavić Tomislav iz Sukošana, OPG Petar Pastuović iz Murvice, Opg Adžić Milka iz Dračevca Ninskog, Opg Zdenko Jordan iz Podvršja, Opg Ante Matak iz Zadra, Opg Stošija Čolak iz Podvršja i Opg Ukalović Ana iz Zadra.

Prigodan program uz hranu i piće planiran je u petak, 28. lipnja za 11 sati u Wine Gardenu Zadar na tržnici na Poluotoku.


Reci što misliš!