Događaji

velika zahvala i mentorima

U Domu županije župan Longin primio nagrađene učenike s državnih natjecanja

U Domu županije župan Longin primio nagrađene učenike s državnih natjecanja

Župan Božidar Longin primio je u dvorištu Doma Zadarske županije učenike osnovnih i srednjih škola škola koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta te one koji su sudjelovali na državnim smotrama.

Učenicima i njihovim mentorima župan je u pratnji resornog pročelnika Ivana Šimunića uručio simbolične darove poručivši da je cilj ovog primanja učenicima i mentorima pokazati koliko Zadarska županija cijeni njihove uspjehe.

„Nisu oni tek veselje za vas osobno i vaše najbliže, veselje su oni i ponos za sve nas u Zadarskoj županiji. Kao župan ponosan sam na svaku mladu osobu iz naše županije koja pokaže da može više i bolje. Vaš trud dokazuje da se ne moramo bojati budućnosti jer ćemo ju predati vama.

Vaši uspjesi su izuzetni jer biti jedan od troje najboljih u državi je velika stvar. Odmorite se na ljetnim praznicima, budite aktivni, plivajte, družite se i skupite energiju za novu školsku godinu. Sretno svima“, istaknuo je župan koji se posebno obratio mentoricama i mentorima istaknuvši njihovu važnu ulogu u ovim rezultatima.

„Hvala vam što ste uspjeli pronaći volju, vrijeme i motivaciju za dodatni rad i od srca vam čestitam na uspjesima koje ste postigli. Premda su nam djeca u fokusu, svi itekako dobro znamo da njihovih uspjeha ne bi bilo bez vašega, prije svega prepoznavanja talenta, a zatim i vodstva. Rad s mladima donosi ispunjenje jače i ljepše od ijednog posla na svijetu. Velika vam hvala što stvarate budućnost naše županije“, ustvrdio je župan Longin.


Reci što misliš!