Događaji

podržite ih lajkom do 19. lipnja u podne!

Dječji vrtić Ljubičica iz Jasenica u borbi za titulu Najljepšeg vrtića

Dječji vrtić Ljubičica iz Jasenica u borbi za titulu Najljepšeg vrtića

Svojim klikom podržite Dječji vrtić Ljubičica iz Jasenica u borbi za titulu Najljepšeg vrtića!

Portal Gradonačelnik.hr bira i ove godine bira najljepše vrtiće, a natječe se i Dječji vrtić Ljubičica u Općini Jasenice.

Za titulu najljepšeg i najboljeg vrtića bori se 40 vrtića iz 23 grada i 16 općina – sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na Facebook stranici do 19. lipnja u podne, kad se zaključuje izbor.

Glasovanje će trajati do srijede, 19. lipnja u podne, nakon čega će prebrojati i prekontrolirati lajkove te potom i objaviti pobjednike.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića.

Zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na njihovoj stranici. Također, napominju i kako će od ukupnog rezultata oduzimati sve lajkove sa lažnih profila s kojima smo se, na žalost, susretali u proteklim izborima.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sharaju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže na FB stranici, navodi se na portalu.


Reci što misliš!