Događaji

nestabilno vrijeme

Srijeda promjenjiva i svježija, mjestimice moguća kiša

Srijeda promjenjiva i svježija, mjestimice moguća kiša
Dino Stanin/PIXSELL

U Dalmaciji promjenjivo i nestabilno, povremeno s kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom, mjestimice moguće i jače izraženima.

Na sjevernom Jadranu promjenjivo, a u Gorskoj Hrvatskoj pretežno oblačno. Povremeno će biti kiše, pa i u obliku pljuskova, koji ponegdje mogu biti i izraženi. Kiše će biti uglavnom u noći i ujutro te ponovno potkraj dana. Uz obalu će ujutro puhati mjestimice umjerena bura. Dnevna temperatura zraka u Gorskom kotaru i Lici od 16 do 19 °C, a u unutrašnjosti Istre i na sjevernom Jadranu između 23 i 25 °C.

U Dalmaciji promjenjivo i nestabilno, povremeno s kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom, mjestimice moguće i jače izraženima.

Uz obalu će puhati slaba do umjerena bura, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak, pri čemu će more biti malo do umjereno valovito. Najviša temperatura zraka uglavnom od 25 do 28 °C.

Na jugu Hrvatske djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Mjestimice će biti kiše, većinom u obliku kratkotrajnih pljuskova u noći i ujutro. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadni vjetar.


Reci što misliš!